Wie ben ik

Petra Lissenberg Mijn naam is Petra Lissenberg geboren 17 oktober 1965 in Dubbeldam. Mijn gehele leven heeft zich afgespeeld in en rond Dubbeldam en Dordrecht. Ik heb 4 kinderen, waarvan er 2 inmiddels op zichzelf wonen. De twee jongste kinderen studeren. Ik ben verpleegkundige. Ik heb veel zorg verleend, zowel aan oude als aan jonge mensen. Ik heb 5 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt als pedagogisch medewerker. Mijn streven is altijd geweest om een veilige en zo huiselijk mogelijke omgeving te creƫren voor de allerkleinsten. Een kind aan mij toevertrouwd, mag zichzelf zijn.

Ik geloof dat als kinderen veel aandacht, liefde en stabiliteit krijgen, ze het beste fundament krijgen als volwaardige mensen in de maatschappij te gaan functioneren. Ik wil uw kind een rustige, stabiele en uitdagende opvang geven. Ieder kind is uniek en bijzonder, hij of zij mag zijn wie hij/zij is. Karakter kunnen we en mogen we niet veranderen.

Het kind ontdekt gedurende zijn kinderjaren wie hij/zij is en leert hier op een verantwoorde manier mee om te gaan. Is een kind leergierig, daag het uit tot onderzoeken. Is een kind opvliegerig, leer het omgaan met zijn temperament en emoties etc. etc.
Ik wil uw kind hierin ondersteunen tot u weer thuis bent.